Gekleed voor de job in je zakelijke outfit

Zakelijk kostuum of een hippe outfit met een blazer en chino

Bij Herenmode De Waele hebben we een zeer grote collectie kostuums en blazers, zowel klassiek, gekleed als hip en modern. We werken met verschillende pasvormen en hebben maat 42 tot 64, als ook vestmaten met langere mouwen of extra buik en broeken die onder de buik kunnen worden gedragen en slimfit broeken met een extra smalle voetbreedte. 

Vest en broek kunnen zowel bij onze kostuums als andere combinatie apart worden gekocht, dit zorgt ervoor dat we in maten kunnen verspringen om de perfecte pasvorm te garanderen en je indien gewenst de broek dubbel kan kopen om de levensduur van je zakelijk kostuum te verdubbelen. Hoeft het geen kostuum te zijn, kan je ook je gading vinden in onze collectie blazers en deze combineren met een wollen of katoenen broek of een hippe chino of jeans.

Bij al onze zakelijke kostuums en outfits hebben we een leuke collectie hemden, strikken, dassen, schoenen en andere accessoires. Bekijk zeker via onderstaande link even de foto’s van onze etalage.

Alles wordt in ons eigen atelier op maat geretoucheerd en dit volledig gratis. Omdat we willen dat elke outfit bij onze klanten past zowel in stijl als in maat. 

Maak zeker een afspraak om eens langs te komen en we zorgen ervoor dat je op je job de perfecte uitstraling hebt.

Afspraak

Maak nu een afspraak

Onze merken

Bekijk hier al onze merken

Etalage

Bekijk hier onze etalage online