Waarom je trouwkostuum kopen bij Herenmode De Waele?

The perfect match

Een trouwkostuum kopen doe je niet elke dag en je wilt er uiteraard op je best uitzien voor het grote feest. Net daarom kan je best je trouwpak kopen in een gespecialiseerde herenkledingzaak zoals Herenmode De Waele in Sint-Niklaas. Met meer dan 125 jaar ervaring in maatpakken en ceremoniekleding, een gigantisch aanbod en een eigen retouche atelier, hebben we alles in huis om “the perfect fit” te garanderen.

Waanzinnig veel keuze

Je merkt het meteen als je onze winkel binnenstapt, in deafdeling feestkleding heb je keuze zat. Elke bruidegom, getuige of andere gast kan bij ons een trouwkostuum kopen en ook voor de getuige, papa en elke andere gast hebben we een kostuum dat perfect bij zijn persoonlijke stijlvoorkeuren, lichaamsbouw én budget past.

Je kan een trouwkostuum passen uit de collecties van internationale topmerken, je vindt al onze merken terug op onze merkenpagina.

Altijd welkom!

Natuurlijk mag je binnenspringen wanneer het je past en vrijblijvend rondkijken. 
Als je een afspraak maakt, kunnen we echter net iets meer tijd voor je
vrijmaken en je de onverdeelde aandacht en adviezen geven die je verdient.

De accessoires maken de man

Je kan niet alleen je trouwkostuum kopen bij Herenmode De Waele, maar ook alle accessoires om je huwelijksoutfit helemaal af te maken. 1 adres volstaat om je van kop tot teen stijlvol te kleden!

trouwschoenen | strikjes, dassen en lavalières | bretellen | manchetknopen | jabots | lederwaren | herenondergoed | sieraden en horloges | …

Van budget kostuums tot exclusieve made-to-measure maatpakken

Op zoek naar een broek/vest combinatie die je kan blijven dragen en combineren of eerder gecharmeerd door de exclusieve Italiaanse designer maatpakken? Bij Herenmode De Waele hebben we stijlvolle kostuumcombinaties in elke prijsklasse.

Met onze prima betaalbare trouwkostuum prijzen kan je al een klassiek 3-delig trouwkostuum kopen vanaf 700 euro! Je kan ook zelf je kostuum ontwerpen en helemaal op maat laten samenstellen. De stof, snit, knopen, voering en andere afwerkingsdetails kan je daarbij zelf uitkiezen.

Ceremoniekleding of een trouwpak huren kan ook!

Liever geen trouwkostuum kopen en extra budget vrijhouden voor andere doeleinden? Dan is een trouwkostuum huren het ideale alternatief. Kostuums, smokings of andere ceremoniekleding huren kan ook interessant zijn voor je getuigen en andere VIPS in je suite of gastenlijst. Je jaagt hen niet onnodig op kosten én je bent tegelijkertijd zeker dat de heren in bijpassende outfits op je huwelijksfoto’s pronken. Win, win dus!

Hoe ver onze service reikt?

We willen dat je er goed uitziet én dat je je goed voelt. Daarom maken we de nodige tijd voor je vrij om te luisteren naar je ideeën en voorkeuren, om verschillende kostuums te passen en om je favoriete maatpak op maat te retoucheren. Je krijgt de persoonlijke service en de glimlach die je verdient!

Tips en weetjes over je trouwkostuum

  • Je mag nog geen blik werpen op de bruidsjurk, maar je wil je trouwkostuum wél op het bruidskleed afstemmen? Vraag iemand mee die de jurk wél gezien heeft of breng een staaltje van de stof mee in een gesloten envelop. Wij doen de kleurtest, maar verklappen niets!
  • Je komt best 5 à 6 maand voor je trouwdatum kiezen uit de collecties die actueel zijn op je trouwdag. 12 weken voor het huwelijk plannen we de 2e pasbeurt in. Je getuigen en genodigden kunnen hun pasbeurten elk afzonderlijk maken wanneer het hen best uitkomt.
  • Vergeet je niet om enkele reserve sokken en overhemden te bestellen als je in de zomer trouwt?

Altijd welkom!

Natuurlijk mag je binnenspringen wanneer het je past en vrijblijvend rondkijken. 
Als je een afspraak maakt, kunnen we echter net iets meer tijd voor je
vrijmaken en je de onverdeelde aandacht en adviezen geven die je verdient.