Smoking huren

Bij Herenmode De Waele kan je een smoking huren. Als je naar een trouwfeest moet, een galabal of een beurs en de dresscode is tuxedo, black-tie of smoking dan kan u een smoking huren bij ons. Een smoking is getypeerd door de revers welke in zwarte zijde is afgewerkt en de zwarte galon of bies op de zijde van de broek.

Wij hebben een zwarte smoking met sjaal revers in verhuur, welke kan worden gecombineerd met verschillende kleuren strik of een fantasie gilet en strik. (95-125)

Smoking

Reserveren & passen

Om een perfecte service te garanderen raden wij je aan om minimum 2 weken op voorhand te komen passen. Je betaald 50 euro waarborg, wij vragen deze cash aangezien je die ook cash terugkrijgt. Heb je minder tijd? Bel ons dan even op om te checken wat nog kan op het nummer 037761616.

Afhalen & betalen

Je betaalt de verhuring bij het afhalen, dat gebeurt de dag voor de gelegenheid vanaf 14u00.

Terugbrengen

Je brengt de verhuring terug op de eerste openingsdag na de plechtigheid, dan krijgt je ook de 50 euro waarborg terug. Wij zorgen er dan voor dat het kostuum wordt gekuist.

Verkoop

Wilt u iets specialer dan kan je ook een smoking kopen, deze hebben we in verschillende kleuren en modellen. Met sjaal of punt revers, in blauw of zwart.