De prachtige bruidegom in trouwkostuum

Herenmode De Waele zorgt voor je perfecte trouwkostuum

De grootste afdeling van Herenmode De Waele is de feestkleding en alles voor de bruidegom en zijn gevolg. Daarin werken we met collecties uit Italië, Nederland, Portugal, Duitsland, Zweden, … Deze uitgebreide collectie trouwkostuums zorgt ervoor dat we voor iedereen de perfecte outfit kunnen vinden voor je huwelijk. We hebben verschillende modellen in verschillende stijlen, zowel klassiek als modern als retro in verschillende pasvormen. Zo proberen we te zorgen voor je ideale trouwkostuum. De prijzen in onze collectie gaan van 700 tot 1200 euro voor een driedelig trouwkostuum, maar het kan ook tweedelig met bretellen of een strakke broek en een leuke blazer.

Gekleed van kop tot teen

We vinden het belangrijk dat bij je trouwkostuum de gehele outfit klopt. Daarom hebben we een uitgebreide collectie accessoires, zo kan je je kostuum combineren met mooie schoenen en de daar bij aangepaste riem of leuke bretellen. We hebben verschillende kwaliteiten hemden en een grote keuze in dassen, strikken, jabots, … We proberen hierbij altijd te zorgen voor de perfecte combinatie met de jurk van de bruid. Ideaal is dus dat er iemand mee komt die weet hoe de jurk van de bruid er uit zal zien of dat je een stukje stof in gesloten enveloppe meebrengt. 

Stijladvies met de glimlach

Bij Herenmode De Waele staan we steeds klaar om je met de glimlach te begeleiden in de zoektocht naar de perfecte outfit voor je huwelijk. We willen dat je straalt in je trouwkostuum. Ons team probeert expert te zijn in herenmode om zo de beste trends te kunnen aanbieden voor je trouwkostuum. 

Trouwcollectie is op jaarbasis, dat wil dus zeggen dat je best langskomt tussen december en maart voor een huwelijk tussen maart en oktober. Bij voorkeur kom je een 5 tot 6 maanden voor de gelegenheid bij ons langs. Je kan een afspraak maken via de onderstaande knop of gewoon langskomen wanneer je wil. Nadat je je trouwkostuum hebt gevonden, spreken we een nieuwe pasdatum af 10-12 weken voor de gelegenheid. Dan kan je de gehele outfit nog eens passen en werken we alles af op maat. Al deze retouches gebeuren in ons eigen atelier en zijn geheel gratis. We zorgen er dus voor dat je trouwkostuum bij je past, zowel in maat als in stijl.

Maatpak

Vind je toch net niet wat je zoekt in onze uitgebreide collectie trouwkostuums, dan kan je ook je pak op maat laten maken in onze made to measure afdeling. Meer informatie hierover vind je op de link maatpak

We ontvangen je dus graag bij ons in de winkel om je te helpen bij de mooiste dag van je leven. Alvast tot dan.

Altijd welkom!

Natuurlijk mag je binnenspringen wanneer het je past en vrijblijvend rondkijken. 
Als je een afspraak maakt, kunnen we echter net iets meer tijd voor je
vrijmaken en je de onverdeelde aandacht en adviezen geven die je verdient.

We raden u aan een afspraak te maken als u op zaterdag wil komen.

Afspraak

Maak nu een afspraak

Onze merken

Bekijk hier al onze merken

Etalage

Bekijk hier onze etalage online