Sizable

Sizable produceert mannenondergoed dat onzichtbaar is onder je kleding, perfect past en zweet absorbeert. De shirts zijn bovendien ook goed voor mens en
milieu.

ONZICHTBAAR

De zandkleurige shirts zijn onzichtbaar onder je lichtgekleurde hemden. De V-hals zorgt ervoor dat je één of twee knoopjes kan laten open staan zonder dat je shirt te zien is. Doordat onze undershirts iets langer zijn blijven ze ook fijn op hun plaats zitten.

MADE-TO-FIT

Op basis van bodyscan-analyse, uitgevoerd door Hogeschool Gent, bepaalde Sizable drie mannelijke lichaamstypes: Jim, Joe en Jack. Sizable produceert aan de hand van deze informatie made-to-fit shirts die perfect passen. 

JIM

Kenmerkend zijn de smalle schouders, taille en heup. Het Jim model past best voor een slanke lichaamsbouw.

JOE

Voor diegene met brede schouders, waarbij de taille en heup proportioneel uitgelijnd is.

JACK

Uitgesproken schouders met relatief smalle taille en heupen, kenmerken dit atletische bovenlichaam.

ECOLOGISCH EN ABSORBEREND

Ecologische stoffen zijn niet enkel goed voor het milieu maar hebben ook andere, aangename eigenschappen. De shirts uit Lyocell, textielvezel van de eucalyptusplant, kunnen dubbel zoveel vocht absorberen in vergelijking met gewone katoen, maar zijn nog steviger qua structuur bij het wassen. De shirts uit Lyocell, textielvezel van de eucalyptusplant, kunnen dubbel zoveel vocht absorberen in vergelijking met gewone katoen, maar zijn nog steviger qua structuur bij het wassen. 

Het Sizable shirt wordt geproduceerd in Europa.