Digel - The Menswear Concept

Digel – The Menswear Concept is een internationaal fashion label met een innovatieve visie en creatieve geest. Goede pakken, casual dagelijkse outfits en perfecte trouwpakken. Ze hebben ook een reeks mix- & matchpakken op voorraad, zodat u verschillende maten vesten en broeken vrij kunt combineren. 

Digel Ceremony trouwkostuums vult de kloof tussen pakken voor speciale gelegenheden en elegante mode. Naast moderne huwelijkstrends, biedt de collectie ook speciale gelegenheidskostuums die ook ideaal zijn om te dragen in een zakelijke context. Er is iets voor elke smaak.

2019 Collectie

"Yes" to a personal look

Het nieuwe Ceremony-assortiment omvat een breed scala aan looks – van Boho Beach tot Classic Gala – terwijl je trouw blijft aan een aantal principes. Elk stuk met een kleurcoördinatie is geweest ontworpen voor een perfecte pasvorm, uitstekende kwaliteit, uitzonderlijk comfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding geld. En ze zijn ook veelzijdiger dan ooit – elk item kan afzonderlijk worden gecombineerd om maak superstylish outfits. Het resultaat: een look die net zo uniek is als de drager.

De collectie is verdeeld in twee stijlen:

1. Vintage/Bohemian trouwkostuum

Nostalgie ontmoet de tijdgeest. Deze bestseller-subcollectie is verlengd voor 2019 met outdoor- en strandhuwelijk trouwkostuum die een hoofdrol spelen. Geïnspireerd door zon, zee en goede vibes, deze kenmerken frisse, zomerse tonen van abrikoos tot azuurblauw, terwijl de natuurlijke tinten van licht beige tot bruin hulde aan vintage design.

Natuurlijk, casual en toch elegant is het thema voor het seizoen en voor het grootste deel blijft de pasvorm slank. Nieuwe toevoegingen zijn onder meer een lichtgewicht zomer babycord-pak gemaakt van fijne macro katoen, met details zoals omslagen en tailleplooien op de broek en de revers van de wijde jas om nieuwe accenten te leggen en het ontspannen en toch elegante thema te benadrukken. Individuele jassen openen een reeks combinatiemogelijkheden, zoals het effen jasje gedragen met een patroon vest. Vesten dragen in feite een cruciale rol dit seizoen (zie hieronder) als doen accessoires, met nieuwe hoed- en petstijlen en beugels die aansluiten bij een nieuw uitgebreid portfolio. Wanneer het gaat om stof, linnen is het woord. Puur gebruikt, in een blend met katoen, of scheerwol en katoen, linnen is overal. Zelfs het katoen ziet eruit als linnen.

2. Klassiek elegant trouwkostuum

Innovatieve combinaties van materialen leiden tot nieuwe variaties op het thema van de avondkledij. Voor het feestseizoen 2019 ontmoeten fijne wollen stoffen fluweel voor een elegante avondverbinding. Net zo stijlvol, revers en gilets in wol of zijde contrasteren met smoking en broeken stoffen, waarvan de hoogwaardige mix van wol en polyester een lichte glans heeft. Een zeer elegant nieuw jasje vorm – met een ingekorte, open snit – triomfeert met zijn jacquard patroon. Prachtige details, zoals de plooi langs de revers, geven de pakken een subtiel feestelijk tintje. Trouw aan de stelregel dat avondkleding is niet alleen voor black tie gelegenheden, het gebroken pak concept is toegepast nog meer nadruk op de nieuwe collectie. Dit betekent nog meer mogelijkheden om uw trouwkostuum te creëren.

Afspraak

Maak nu een afspraak

Onze merken

Bekijk hier al onze merken

Etalage

Bekijk hier onze etalage online