Your Own Party by CG - Club of Gents

De lichten van de stad worden weerspiegeld in de verf van de limousine – er hangt een vleugje verwachting in de lucht. Het is je eigen feest en dat is wat je viert. Voor de gelegenheid draag je het heel speciale pak. Die waar elk detail klopt.

VIER HET

Het klassieke bruiloftspak of zelfs het pak voor een speciale gelegenheid wordt nieuw en jong geïnterpreteerd met de Subline YOUR OWN PARTY by CG – CLUB of GENTS. In het verleden waren ongebruikelijke modellen veel gevraagd, vooral voor bruiloften, maar vandaag zou het pak voor meer dan één gelegenheid moeten worden gedragen. Dus de pakmodellen zijn op het eerste gezicht vrij eenvoudig en geschikt voor iedereen bij elke gelegenheid. Omdat er altijd een reden is om te vieren.

KLASSIEKE MODELLEN … OP HET EERSTE ZICHT

Bij YOUR OWN PARTY by CG – CLUB of GENTS wordt het klassieke pak een echte blikvanger. De kleine maar fijne highlights zijn alleen te vinden bij nadere inspectie in de kraag en aan de binnenkant van de jas. Dus u verwijst naar de speciale gelegenheid met “Happiest Man Alive” en heeft ook het bijpassende schrijfinstrument in de balpenhouder. Daarentegen is de enigszins provocerende vraag “Do you agree?” Een knipoog. Dit wordt echter onmiddellijk opnieuw herzien met de vermelding “Mine”. In vier verschillende kleuren kan het tweedelige pak worden gecombineerd met het bijpassende ondervest, afhankelijk van de gelegenheid en persoonlijke touch. Als alternatief is er een pak met rhombic structuur in twee kleuren. De outfit wordt aangevuld door bijpassende accessoires. De vlinderdas, pochet en bretellen in het ontwerp van de pakken en geven de speciale toets. En als u iets eleganters wilt, biedt de nieuwe Subline ook een smoking voor de zeer speciale avonden.