Fashionboxx

Met veel enthousiasme wil ik je vertellen dat we trotse partner zijn van Fashionboxx op 28.09.2023. Je mag een avond vol beleving, inspiratie, mode, netwerkmogelijkheden en een heerlijke live cooking verwachten. Dit is een bijzondere gelegenheid waarbij ondernemers, professionals, sportliefhebbers, fashionlovers en vrienden & collega’s samenkomen om waardevolle verbindingen te leggen en nieuwe horizonten te verkennen.

Wat staat er op het programma?

✨ Connectie en Netwerken: Ontmoet gelijkgestemde ondernemers en managers uit verschillende sectoren, deel inzichten en bouw waardevolle relaties op.

🎤 Inspirerende Keynote Spreker Sven Vanthourenhout: Laat je inspireren en prikkelen met inzichten en perspectieven die je denkwijze zullen verrijken.

🍽 Uitgebreid Live Cooking Walking Dinner: Geniet van culinaire hoogstandjes.

👗 Modeshow met Authentieke Modellen: Bewonder de nieuwste trends gepresenteerd door niet-professionele modellen. Onze fashionpartners zijn: Herenmode De Waele, Authentics, Lingerie Marie M, Broers en Brillen en Juweliers Thierens Van Wauwe.

🛍 Shops en Shoppen: Ontdek unieke winkels waar je ter plaatse kunt winkelen en jezelf kunt trakteren op iets speciaals.

🎁 Goodiebag vol Kortingsbonnen en Gadgets: Ga naar huis met een speciale editie goodiebag vol geweldige verrassingen en exclusieve aanbiedingen.

🎉 Spectaculaire Giveaway: Doe mee en breng je visitekaartje mee om zo kans te maken op een ongelooflijke prijs die je niet wilt missen.

🥂 VIP Tafel Reservering: Ervaar Fashionboxx met je vrienden, collega’s, klanten of leveranciers door een eigen VIP-tafel te reserveren.

Mis deze unieke kans niet om je netwerk uit te breiden, inspiratie op te doen en een buitengewone avond te beleven. Kijk uit naar een avond vol elegantie, flair en connecties.

Via onderstaande link kan je jouw ticket reserveren:

FASHIONBOXX – Fashionboxx is een afterwork – netwerkevenement voor ondernemers met zin om geïnspireerd te worden, in combinatie met fashion, food & fun.

Voor VIP-tafel boekingen (6 tot 8 personen) of eventuele vragen, aarzel niet om contact met kristel@talentboxx.be  op te nemen via e-mail.

Volg ons op social media om meer details over de avond te ontdekken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Fashionboxx!

Je bekijkt nu Fashionboxx