Events in september/oktober 2019

Het najaar is een drukke voor Herenmode De Waele, op tal van events showen we onze nieuwe herfst en winter collectie als ook onze nieuwe trouwcollectie op onze huwelijksbeleving Wij Trouwen.

Donderdag 12/09 : Modeshow Tenuta Authentico

Een fantastisch Pop-Up restaurant, food by ’t Korennaer & een immens terras! Daar doen we samen met enkele partners een modeshow met walking dinner. Meer info op de facebookpagina van Tentuta Authentico.


Donderdag 26/09 : Culinair Fashion & Style Event

Foliez, Herenmode De Waele en Optiek Van Overloop stellen u hun allernieuwste herfst- en wintercollecties voor in de vernieuwde feestzaal van Hotel Beveren. Meer info op de website van ons event: CFSE.be


Donderdag 03/10 : BFF – Business, Food, Fashion

Unizo Beveren organiseert een wervelende avond met een prachtige modeshow door het beroemde huis Lastrada, welke ook onze nieuwe collectie zullen tonen. Meer info via de Facebookpagina van BFF.


Zondag 06/10 : Opendeurdagen met zondagsopening

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 12 oktober organiseren wij onze opendeurdagen. Je kan dan onze nieuwe collectie ontdekken en passen, we verwelkomen u met een hapje en een drankje en hebben nog enkele leuke verrassingen in petto. Bovendien zijn we ook zondag 6 oktober open van 14 tot 18 uur. Kom dus zeker even langs. Meer info binnenkort op onze website.


Zondag 13/10 : Huwelijksbeleving Wij Trouwen

Op zondag 13 oktober 2019 vindt voor de 25ste maal de huwelijksbeleving / huwelijksbeurs Wij Trouwen Sint- Niklaas plaats. De huwelijksbeurs start om 11 uur en gaat door in Hotel Serwir. Meer info via de website van Wij Trouwen.

Je bekijkt nu Events in september/oktober 2019